Workshop - Kvašení zeleniny
Workshop Pro dospělé
Kvašení zeleniny
Kde DOK16
Kdy 24.9.2020 | 18:00

Vstupné zdarma

A dá se to zkvasit? Základy domácího kvašení zeleniny s nadšenci z blogu zkvašeno.cz. Fermentace nejrůznějšími bakteriemi, houbami, kvasinkami a enzymy patří k nejstarším způsobům úpravy jídla. Navíc je to ukrutně zdravé. Vaše střeva už se nemůžou dočkat. Pojďme tedy kvasit doma!

Workshop je zdarma, účastníci si nicméně musí donést vlastní nůž, prkénko, sklenice a samozřejmě zeleninu :-) Za čistotu a kvalitu doneseného materiálu si každý ručí sám. Pozor! Registrace nutná. Formulář zde: https://forms.gle/P8ZbstAmbXqjYBkt8

Tip! Přijďte o chvilku dříve a nabruste si u nás nůž na ostřiči, bude se vám s ním lépe pracovat.