8. 1. 2020, WEBREDAKTOR

V sérii článků vám budeme postupně představovat nový web, který spustíme 10. února 2020. Tento článek se týká nové podoby kulturních i pobočkových akcí.

Akce jsou řazeny podle kategorií

Akce na novém webu najdete na adrese www.mlp.cz/cz/akce/. Jedná se o akce, které pořádáme na pobočkách, i o akce Kulturního a vzdělávacího centra, které se konají v sálech Ústřední knihovny. Akce jsou seřazeny podle kategorií, mezi kterými si můžete vybírat:

  • Filmy, projekce,
  • Výstavy, festivaly,
  • Koncerty, divadlo, tanec,
  • Kurzy, přednášky, vzdělání,
  • Literární setkání, čtení, hry aj.

Pokud je v dané kategorii více akcí, najdete vpravo na konci tlačítko „Více“. Kliknutím na tlačítko si zobrazíte výpis všech akcí v příslušné kategorii.

Jak hledat v akcích

V tuto chvíli můžete akce filtrovat pomocí data v kalendáři. Lze hledat podle konkrétního data v konkrétním měsíci. Můžete si zvolit příslušnou pobočku, kterou byste rádi navštívili. V tuto chvíli si lze také vybrat, zda chcete filtrovat akce určené pro děti nebo dospělé. U každé akce máte možnost pomocí tlačítka „ULOŽIT“ přidat vybranou akci do seznamu ve čtenářském kontu. Máte tak přehled o akcích, které vás v našem programu zaujaly.

Detail akce a způsoby placení

V detailu každé akce naleznete anotaci a tlačítko „KOUPIT VSTUPENKY“, jedná-li se o placenou akci. Po kliknutí vstoupíte do rezervačního systému Colosseum. Vstupenky můžete platit kartou online i bez přihlášení do čtenářského konta. Můžete si také zvolit rezervaci vstupenky v pokladně předsálí Ústřední knihovny. Akce můžete sdílet na Facebooku.

Podobu akcí budeme dále rozvíjet podle podnětů našich uživatelů.