Služby
6. 4. 2020, WEBREDAKTOR

Program Společně v knihovně nabízí první pomoc se školou pro všechny děti a jejich rodiče. Přesouváme se do online prostředí a společně to zvládneme!

Společně to zvládneme

  • Pomůžeme vám s úkoly
  • Vysvětlíme novou látku
  • Procvičíme tu starou
  • Umíme pomoci (skoro) se vším:-)

Naši dobrovolníci jsou vám připraveni pomoci čtyři dny v týdnu. Zatím v těchto časech:

Den v týdnu Od kdy do kdy
pondělí 10:00 – 11:00 / 14:00 – 17:00
úterý 17:00 – 19:00
středa 16:00 – 18:00
čtvrtek 17:00 – 19:00

Co je k tomu potřeba?

Stačí málo – vyplnit krátký formulář na webu Nové školy a pak se se připojit ve vámi zvolený den a čas. Pro připojení si nemusíte nic instalovat, stačí kliknout na odkaz, který vám zašleme na vám zvolený kontakt.

Moc vás prosíme, nasdílejte nám PŘEDEM materiály od učitelů, se kterými potřebujete pomoci, nebo třeba vyfoťte stránku učebnice… ulehčí nám to naši on-line schůzku s vámi. Pokud možno materiál nazvěte podle zvoleného jména nebo přezdívky. Např. tonda-novak-matika. POŠLETE NÁM JE na emailovou adresu prvni.pomoc@novaskolaops.cz. Pokud to nejde, mějte je alespoň připravené, až se s námi spojíte. DÍKY!

Pokud nemůžete vyplnit formulář, napište na prvni.pomoc@novaskolaops.cz nebo zavolejte na telefon +420 737 544 773.

Na programu Společně v knihovně spolupracuje obecně prospěšná společnost Nová škola s Městskou knihovnou v Praze, Městskou knihovnou Roztoky a Šmidingerovou knihovnou Strakonice. Více o programu najdete na http://novaskolaops.cz/spolecne-v-knihovne-o-co-jde.

Novinky z projektu Společně v knihovně můžete sledovat i na Facebooku: https://www.facebook.com/spolecnevknihovne/