Vybíráme
1. 6. 2020, WEBREDAKTOR

Pomáháme pražským nakladatelům a nakupujeme od nich knihy. Každý měsíc vybíráme z nových nákupů ty nejzajímavější tituly. Představí je vám ti nejpovolanější – naši knihovníci a lektoři. Červen patří tipům lektora naučné literatury Martina Kredby.

Tip! Pražskou knihu na pobočce poznáte podle tematického razítka na předsádce. Čeká vás beletrie, naučná literatura, detektivky, komiksy i knížky pro děti od pražských nakladatelů. Co by nemělo uniknout vaší pozornosti?

Červen: naučná literatura podle Martina Kredby

Martin Kredba

Martin Kredba pracuje jako lektor naučné literatury. Kromě katalogizačního zpracování zprostředkovává v anotacích čtenářům shrnutí obsahu naučných, populárně-naučných, vědeckých i odborných knih. Do jeho lektorského portfolia spadají tituly z oblasti humanitních a přírodní věd, esoteriky, duchovna, ale také psychohygieny, vlastivědy, cestování a turistiky či životního stylu. K tomu mu pomáhají i dlouholeté web-editorské zkušenosti, humanitní vysokoškolské vzdělání či radost z jazykového projevu v kontextu vlastní básnické tvorby.

Mohlo by vás zajímat