4. 6. 2020, WEBREDAKTOR

Pobočka Korunní připravila na celé léto soutěže pro děti a dospělé, které mají společné téma – bratry Josefa a Karla Čapka. Můžete soutěžit, fotografovat nebo si vyplnit kvíz.

Co je k tomu třeba? Stačí přijít na pobočku Korunní během provozní doby a vybrat si, zda chcete soutěžit, fotografovat nebo si vyplnit kvíz. Rádi vám poskytneme všechny potřebné informace.

Pojďte si hrát s bratry Čapky

Oblíbená pětibodová soutěž je opět tu a tentokrát vám ji připravili bratři Karel a Josef Čapkové. Přijďte se do knihovny na Korunní poradit s panem pošťákem Kolbabou, namalujte si Dášeňku, zkrátka – pobavte se s bratry Čapky

Fotíme s Čapkem

Rádi fotografujete? Víte, že Karel Čapek taky moc rád a pěkně fotil? Vydejte se na návštěvu k bratrům Čapkům a cestou vyfoťte, co vás zaujalo. Soutěž je vhodná pro samostatné děti i dospělé.

Čapkovský kvíz pro dospělé

Zajímá vás, kolik toho o bratrech Čapcích víte? Se kterými spisovateli se Karel Čapek kamarádil? Mohl si přečíst Bylo nás pět? Pro dospělé i pro děti, které si troufnou, čeká v knihovně jedenáct zapeklitých otázek. Kvíz je zároveň inspirací na mimopražský výlet.

Mohlo by vás zajímat