Vybíráme
3. 9. 2020, WEBREDAKTOR

Zažít město jinak jsou oblíbené sousedské slavnosti, které se konají vždy třetí víkend v září. Účastnit se jich bude i knihovna. Čeká vás pestrý program na Mariánském náměstí i půvabné chvíle, které prožijete v blízkosti našich poboček.

Zažít město jinak na Mariánském náměstí

Mariánské náměstí se promění ve staročeský rynk. Celým dnem vás provede moderátor Jiří Šteffl z Radia 1. Před jídlem se budete moci vydat na historickou procházku po Mariánském a Staroměstském náměstí, během oběda vás zvedne ze židle balkánská muzika, po obědě zas uklidní vystoupení talentované Gabriely Rossi a jejích přátel.
Více zde >>>

Zažít město jinak na pobočkách

Zažít Barrandov jinak

Pobočka je otevřena a nabízí hru pro děti Pohádková cesta a divadlo Papírová pimprlata.
Více zde >>>

Zažít Butovice jinak

Pobočky Lužiny a Stodůlky připravily sousedskou slavnost v Nových Butovicích. Pojďme se setkat společně se svými sousedy a přáteli Nových Butovic. Přijďte se poznat, popovídat si, poslechnout si hudbu, zahrát hry a taky něco dobrého sníst!
Více zde >>>

Zažít Jezerku jinak

Pobočka Jezerka se do komunitního festivalu zapojí: improvizovanou pohádkou scénickým čtením a představením divadla Máj Praha – Leon – příběh chlapce, které je na motivy Exupéryho Malého prince.
Více zde >>>

Zažijte Ostrovského jinak

Najdete nás letos v ulici U Nikolajky na pražském Smíchově. U malého stánku vám představíme naši pobočku, k dispozici budou hry a kvízy pro všechny věkové skupiny, stejně tak jako přihlášky do knihovny, v neposlední řadě pak vlídné slovo, možnost popovídat si nejen o dobrých knihách.

„Více zde >>>“https://www.mlp.cz/cz/akce/e17057-zazijte-ostrovskeho-jinak/

Zažít Vozovnu jinak

Kulturní centrum Vozovna společně s naší stejnojmennou pobočkou připravilo odpoledne, na kterém vás čekají kreativní dílny, společenské hry i hudební vystoupení místní kapely. Pobočka knihovny bude mít otevřeno a můžete si tak dle libosti číst, půjčovat knihy anebo s nimi jen tak lenošit.
Více zde >>>

Program budeme postupně doplňovat a aktualizovat.