Vybíráme
8. 9. 2020, WEBREDAKTOR

Pomáháme nakladatelům a nakupujeme od nich knihy. A to knihy nejen papírové, ale i elektronické, jednoduše řečeno e-knihy. E-knihy jsou o prázdninách ideálním společníkem na cesty nebo k vodě. Vyberte si ty nejzajímavější z produkce předních českých nakladatelů. V září představujeme pražské nakladatelství Malvern.

Nakladatelství Malvern

STÁHNĚTE SI E-KNIHY Z NAKLADATELSTVÍ MALVERN

Nakladatelství Malvern vzniklo na konci 90. let minulého století. Těžiště vydavatelské činnosti tvoří západní spirituální tradice, mystika, religionistika, alchymie, hermetismus, literární věda, kulturní antropologie, knihy mezioborové, okrajová a umělecká beletrie a poezie, přírodní vědy, knihy pro děti a rodiče a dílo filosofa a biologa Zdeňka Neubauera.

Mezi nejčastěji vydávané české autory patří Adam Borzič, Daniela Hodrová nebo Petr Motýl. V nakladatelství vycházejí také knihy Alejandra Jodorowského, filmaře a komiksového scénáristy, zakladatele tzv. Psychomagie. V minulých letech v Malvernu vyšel tři svazkový komplet legendární francouzské básnické skupiny Vysoká Hra. Postupně je k dispozcici dílo švýcarského psychoanalytika C. G. Junga – Mysterium Coniunctionis. Malvern zprostředkovává také učení tzv. „čtvrté cesty“ proslulého G. I. Gurdžijeva.

Web: www.malvern.cz
Facebook: https://www.facebook.com/Naklada­telstvi.Malvern.oficial/

Co je dobré vědět? E-knihy od nakladatelů redakčně neredigujmeme ani je nezpracováváme graficky, pouze je přebíráme a doplňujeme do katalogu. E-knihy nemají naše logo na obálce.

Ilustrační obrázek pochází z facebooku nakladatelství Malvern.