Vybíráme
6. 10. 2020, WEBREDAKTOR

Podporujeme nakladatele v nelehké situaci a mimořádně od nich nakupujeme více knih. A to nejen papírových, ale i elektronických. Vyberte si ty nejzajímavější e-knihy z produkce předních českých nakladatelů. V říjnu představujeme brněnské nakladatelství Host.

Nakladatelství Host

STÁHNĚTE SI KNIHY Z NAKLADATELSTVÍ HOST

Nakladatelství Host vydává knihy v mnoha žánrech, mezi které patří česká poezie a próza (Petr Hruška, Milan Děžinský, Jiří Hájíček), krimi a detektivky (Stieg Larsson, Lars Kepler), beletrie (Olga Tokarczuková, Jeffrey Eugenides, Muriel Barberyová) nebo science fiction a fantasy (Mats Strandberg, Anthony Ryan).

Za zvláštní zmínku stojí Česká knižnice, v které jsou vydávána významná česká literární díla vzniklá v českých zemích od počátků písemnictví až po současnost. V této edici vyšly například básnická skladba Vznešenost přírody a cestopisná próza Cesta do Itálie Miloty Zdirada Poláka, prózy Jakuba Demla a Egona Hostovského, básně Vítězslava Nezvala, Konstantina Biebla nebo Emila Juliše, divadelní hry Václava HavlaVoskovce a Wericha. Z děl současných autorů vyšla v České knižici Sestra Jáchyma Topola.

Zdroj: Wikipedie)
Web: https://www.hostbrno.cz/
Facebook: https://www.facebook.com/hostbrno

Co je dobré vědět? E-knihy od nakladatelů redakčně neredigujmeme ani je nezpracováváme graficky, pouze je přebíráme a doplňujeme do katalogu. E-knihy nemají naše logo na obálce.

Ilustrační fotografie pochází z Facebooku nakladatelství Host.

Mohlo by vás zajímat

Inspirujte se výběrem komiksů, který připravil lektor Michael Fiala, nebo si stáhnětě e-knihy, které obdržely i byly nominovány na Magnesii Literu.