Vybíráme
23. 10. 2020, WEBREDAKTOR

Když ve vědeckém institutu dojde k úspěšnému dokončení experimentu – proměně lišky v ženu, Hospodář si mne ruce. S kombinací lidských a liščích schopností to bude nejlepší špionka na světě. Při výcviku se však na jednu důležitou věc zapomene.

Jiří Kratochvil – Liška v dámu

Knihovna má zavřeno, ale my stále pokračujeme, abychom vám přinášeli další služby. Každý den přineseme tip na čtení, do kterého se můžete zanořit v této náročné době. Můžete se těšit na na e-knihy, kterých neustále přibývá a jsou víc než zajímavé. Vybírat budeme četbu, na kterou nemusí být v obvyklém životním shonu čas.

Padesátá léta 20. století: když v Institutu I. P. Pavlova vědecký tým pod vedením Hospodáře přemění lišku na ženu, mohou být využity všechny její lidské i zvířecí schopností. Pro špionku Sylvu je to dokonalá výbava pro úkol, který má zcela zásadně ovlivnit boj Hospodáře se Západem. Na jednu věc se však při přeměně zapomnělo: lidské city a vášně jsou silnější než cokoli jiného. Pak se samozřejmostí lišce vlastní Sylva brání nově objevovanou lásku, intimitu i svobodu, která před ní vyvstává jako úkol mnohem důležitější, než na který byla celou dobu připravována.

STÁHNĚTE SI

Mohlo by vás zajímat