Služby
19. 2. 2021, WEBREDAKTOR

Od pondělí 22. února 2021 otevíráme výdejní okno – knihokno také v bibliobusu Oskar, který jezdí do stanic místo velkých bibliobusů – pojízdných knihoven.

Oskar od pondělí 22. února 2021

Informace o splněné rezervaci naleznete ve svém čtenářském účtu na www.mlp.cz. Přehled dalších otevřených poboček a provozní dobu knihoken najdete na www.mlp.cz/pobocky. Pokud se cítíte nemocní, do knihovny nemusíte. Všechny výpůjčky a splněné rezervace jsou prodlouženy do 14. března 2021, knihovna zůstává systémově uzavřená, zpozdné nenabíhá.

K čemu slouží knihokna?

Knihokna slouží zejména k výdeji splněných rezervací. Platbu za splněnou rezervaci doporučujeme uhradit předem online, nebo složenou zálohou, ze které jsou automaticky hrazeny zaúčtované platby. Na místě bude možná platba v hotovosti. Knihokna umožňují i vracení výpůjček, případně prodloužení platnosti čtenářského průkazu nebo dokončení zápisu online čtenáře. Při návštěvě knihokna prosíme o ohleduplnost. Povinná je ochrana úst a nosu rouškou, ale mnohem lépe respirátorem třídy FFP2, nutné je dodržovat rozestupy a také organizační pokyny knihovníků.