Bookport
25. 2. 2021, WEBREDAKTOR

Dosud nezveřejněný příběh umělecké designérky Clary Wolcottové.

Vybíráme pro vás tipy na dobré čtení online z platformy BOOKPORT. Co v ní najdete? – Detektivky, romantiku, historické a válečné romány, literaturu faktu. S průkazem do knihovny máte zdarma přístup k 892 titulům. Jak na to? Stačí se PŘIHLÁSIT!

Heronová Echo – Poledne u Tiffanyho

V létě 1888 vstoupila do manhattanské kanceláře slavného Louise Tiffanyho kurážná mladá umělkyně Clara Wolcottová, aby jej požádala o místo designérky. Celá léta zůstávala její role v mnohamilionové Tiffanyho říši skleněné krásy jedním z nejstřeženějších tajemství. Tiffanyho proslulé lampy, velkolepá mozaiková okna a tisíce dalších nádherných předmětů totiž vůbec nejsou jeho vlastním dílem, jak byl celý svět donedávna přesvědčený. Barvitá dobová mozaika nás jako kouzlem přenese časem. Jako bychom se náhle sami procházeli po Manhattanu a viděli ho právě takový, jaký býval.

ČTĚTE ONLINE NEBO STAHUJTE ve formátu ePUB >>>

Pozor! Po kliknutí na odkaz titulu je třeba se přihlásit. Jak se dostanete k dalším předplaceným knihám? Stačí kliknout vlevo na Katalog knih => lišta filtrů => filtr úplně vpravo => Předplacené knihy.

Mohlo by vás zajímat