Vybíráme
4. 3. 2021, WEBREDAKTOR

Letos jsme se zaměřili na téma udržitelného rozvoje, klimatické změny a ekologie vůbec. Čtěte online knihy v Národní digitální knihovně, která je k dispozici našim registrovaným čtenářům.

Jaký bude svět po pandemii? Nevíme, ale jistě trochu jiný než byl doposud. Šetrnost vůči životnímu prostředí a udržitelný rozvoj však stále budou klíčovými pojmy. Celý rok vám budeme přinášet přednášky, ať už v podobě živých vystoupení, podcastů nebo videí na různá ekologická témata. A také výběr tematické četby.

Udržitelné čtení

Výběr odborné literatury, která se zabývá ekologii, udržitelným rozvojem a možné klimatické změně. Čtení vám přinášíme ve spolupráci s Národní digitální knihovnou. K dálkovému přístupu potřebujete platnou registraci do knihovny – čtenářský průkaz. Přihlašujete se prostřednictvím tzv. eduID a přihlašovacími údaji, které používáte do Mého účtu naší knihovny.

Výběr udržitelné literatury

Pozor! Knihy si budete moci prohlížet až po přihlášení. Viz. návod popsaný v odstavci výše.

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně pořádané online akce najdete na www.mlp.cz/stream. Videa a podcasty z proběhlých přednášek si můžete pouštět na YouTube nebo na Soundcloudu.