Vybíráme
4. 5. 2021, WEBREDAKTOR

Artotéka znovu ožívá. Připravili jsme zajímavý obsah online. Budeme rádi, když nám dáte zpětnou vazbu a vyplníte krátký dotazník.

Co je Artotéka? Oddělení, kde si můžete půjčovat obrazy. A nejen to. Najdete tam spoustu výtvarných publikací i knih o umění a fotografii. Nabízíme reprodukce děl českých a světových výtvarných umělců. Máme rozsáhlou sbírku české grafiky druhé poloviny dvacátého století. Reprodukce malířských děl máme k půjčení v rámech i ve formě volných listů.

Artotéka online

Všechno o Artotéce si můžete přečíst v článku, ve kterém oddělení představujeme. Připravili jsme také videa, obsah na Instagramu nebo katalog originálních děl, který si můžete prohlížet online.

Už jste slyšeli o Artotéce? Chcete se podílet na jejím rozvoji? Věnujte nám prosím chvilku čas a vyplňte krátký dotazník, který nám umožní lépe profilovat služby Artotéky.

Když má knihovna otevřeno, připravujeme také výstavy. V květnu jsme pro vás připravili výstavu fotografky Leony Bažant Telínové, která je přístupná od 3. května do 29. května 2021 ve foyer pobočky Opatov. Pozor! Při vstupu na výstavu, je třeba důsledně dodržovat pravidlo tří R a dbát pokynů knihovníků. Počet návštěvníků je omezen pravidlem 1 osoba na 15 m2. Při návštěvě výstavy je třeba také počítat s hodinovou přestávkou v provozu pobočky.