Bookport
7. 6. 2021, WEBREDAKTOR

Příběh mladé Sage, pocházející ze židovské rodiny, začíná ve chvíli, kdy se na terapii seznámí s Josefem Weberem, devadesátiletým, na pohled sympatickým pánem. Při jednom z rozhovorů ji Josef požádá, aby mu pomohla odejít ze života, neboť jej tíží svědomí.

Vybíráme pro vás tipy na dobré čtení online z platformy BOOKPORT. Co v ní najdete? – Detektivky, romantiku, historické a válečné romány, literaturu faktu. S průkazem do knihovny máte zdarma přístup k 892 titulům. Jak na to? Stačí se PŘIHLÁSIT!

Picoult, Jodi – Vypravěčka

Aby ji přesvědčil o správnosti tohoto rozhodnutí, začíná líčit svou děsivou historii, kdy velel ženskému táboru v Osvětimi. Sage je konfrontována s krutou realitou a po dlouhém zvažování se rozhodne kontaktovat odbor ministerstva spravedlnosti pro lidská práva a zvláštní vyšetřování. Postupem času se Josefovo vyprávění začíná prolínat s příběhem Saginy babičky, která pobyt právě v Osvětimském táboře přežila a mohla by tak Josefa identifikovat. A tak se Sage vydává na nelehkou cestu, kdy se musí rozhodnout, zda je schopná zprostředkovaného odpuštění, zda na něj má vlastně právo a hlavně, zda si jej takový člověk vůbec zaslouží.

ČTĚTE ONLINE NEBO STAHUJTE ve formátu ePUB >>>

Pozor! Po kliknutí na odkaz titulu je třeba se přihlásit. Jak se dostanete k dalším předplaceným knihám? Stačí kliknout vlevo na Katalog knih => lišta filtrů => filtr úplně vpravo => Předplacené knihy.
JAK SE PŘIHLÁSIT DO BOOKPORTU – VIDEO NA YOUTUBE

Mohlo by vás zajímat