Bookport
16. 6. 2021, WEBREDAKTOR

Kromě „e-knihovny“: nabízíme čtenářům také oddechové e-knihy z platformy BOOKPORT. Pro dovolené u moře i na české chalupě jsme připravili e-knihy na relax. Určitě si vyberete.

Otevřená výzva: Podílejte se na budoucnosti čtení elektronických knih.
Vyplňte prosím krátký dotazník.

BOOKPORT na léto

Co ve výběru najdete? Knihy Yrsy Sigurðardóttir, islandské stavební inženýrky a spisovatelky, která píše pro děti i dospělé. Vaši pozornost si získá detektivka Katarze, v níž detektiv Huldar spolu s dětskou psycholožkou Freyjou řeší případ vražd mladých lidí, související se šikanou na sociálních sítích. V našem výběru nechybí ani povídkové knihy oblíbeného Zdeňka Svěráka Strážce nádrže a Tiché šlapací království, ale také scénáře filmových komedií, které napsal společně s Ladislavem Smoljakem.

Čtenářky by mohl zaujmout román Bella figura od spisovatelky Kamin Mohammadi, v němž autorka na vlastním příběhu ukazuje ženám, jak si mohou užívat šťastného života. Milovníky různých mysteriózních žánrů jistě nenechá chladné kniha Richarda Skláře – Morgenland, napínavý příběh z konce II. světové války s prvky tajemna a s přesahem až do současných dní. Zasmějete se u novely Emmy Straub – Dovolenkáři, který pojednává o jedné ne/povedené rodinné dovolené, co odhalila víc, než by si její účastníci přáli.

BOOKPORT – co to je a jak na to

Chcete číst knihy z platformy Bookport? Stačí být registrovaným čtenářem. Můžete se registrovat online nebo osobně. BOOKPORT je platforma na čtení e-knih. Nabízí řadu titulů literatury faktu, například s historickou a válečnou tematikou. Našim čtenářům nabízíme zdarma přístup k 892 titulům. Když si BOOKPORT předplatíte, získáte víc než 5700 titulů.

Jak na to? Stačí se PŘIHLÁSIT! Pozor! Po kliknutí na odkaz titulu je třeba se přihlásit. Jak se dostanete k dalším předplaceným knihám? Stačí kliknout vlevo na Katalog knih => lišta filtrů => filtr úplně vpravo => Předplacené knihy.

Mohlo by vás zajímat