Bookport
30. 8. 2021, WEBREDAKTOR

Knižní předloha televizního seriálu Nine Perfect Strangers s Nicole Kidmanovou, který v současnosti vysílá internetová televize Hulu.

Devět lidí se sejde v Domě pohody, lázeňské vile uprostřed přírody, aby zde vyzkoušeli speciální desetidenní ozdravný program, který navždy změní jejich životy.

Moriarty, Liane – Úplně cizí lidé

Každý z nich má svůj vlastní příběh i důvod, proč je zde. Spisovatelka romancí pociťující krizi středního věku, tříčlenná rodina skrývající soukromou tragédii, manželský pár, rozvedená žena a dva muži. To jsou klienti podstupující speciální procedury pod vedením Máši, ředitelky lázní. Léčebné postupy jsou vskutku zvláštní, stejně jako i Máša, a pobyt v Domě pohody rozhodně změní životy všech přítomných.

ČTĚTE ONLINE NEBO STAHUJTE ve formátu ePUB >>>

BOOKPORT

Vybíráme pro vás tipy na dobré čtení online z platformy BOOKPORT. Co v ní najdete? – Detektivky, romantiku, historické a válečné romány, literaturu faktu. S průkazem do knihovny máte zdarma přístup k 892 titulům. Jak na to? Stačí se PŘIHLÁSIT! Pozor! Po kliknutí na odkaz titulu je třeba se přihlásit. Jak se dostanete k dalším předplaceným knihám? Stačí kliknout vlevo na Katalog knih => lišta filtrů => filtr úplně vpravo => Předplacené knihy.

Mohlo by vás zajímat