Vybíráme
22. 9. 2021, WEBREDAKTOR

Profesia days je největší veletrh práce v České republice. Letos se koná ve středu 6. října a ve čtvrtek 7. října 2021. Knihovna se veletrhu zúčastní přednáškou Aneta Nejezchlebové, vedoucí Oddělení digitalizace.

Aneta Nejezchlebová nejen o e-knihách

Uvádíte v životopise čtení jako svou zálibu?

Počítáte četbu mezi aktivity, které rozvíjí osobnost a fantazii? Přijďte si poslechnout, jak se dostat ke čtení e-knih, aniž byste museli investovat hromadu času a peněz. A kdo ví? Možná se nakonec www.e-knihovna.cz, která obsahuje přes dva tisíce e-knižních titulů dostupných legálně a zdarma, stane i vaším dobrým parťákem při studiu nebo ve volném čase. Přijďte zjistit, jak vám Městská knihovna v Praze může pomoci v rozšiřování obzorů. Lektorka: Aneta Nejezchlebová, DiS., vedoucí Oddělení digitalizace.

Přednáška se koná 6. října 2021 od 16:30 hodin na Výstavišti PVA EXPO PRAHA, Letňany.

Profesia days Praha 2021

Nenechte si ujít již 10. ročník největšího veletrhu práce v ČR Profesia days Praha 2021. Akce je určena studentům, absolventům, nezaměstnaným, ale i zaměstnaným, kteří zvažují změnu nebo hledají nové příležitosti. Kromě nabídek práce bude připravený i pestrý doprovodný program: vzdělávací přednášky, profesionální koučink s odborníky, poradenství, testování zvládání stresu a vyhoření, konzultace životopisů nebo testování jazykových a IT znalostí. V průběhu akce vystoupí řada zajímavých řečníků, kteří se podělí o své životní příběhy plné inspirace. Vstup na Profesia days je zdarma, stačí se zaregistrovat na registrace.profesiadays.cz, kde najdete i seznam vystavovatelů a program.

Kdy: 6. – 7. 10. 2021
Kde: Výstaviště PVA EXPO PRAHA, Beranových 667, Praha – Letňany
Informace o akci: www.profesiadays.cz
FB událost: www.facebook.com/…28759511888/
Organizátor: Profesia CZ, spol. s r.o.