Vybíráme
18. 11. 2021, WEBREDAKTOR

Užijte si advent s vánočními příběhy a písničkami. Zveme vás na vánoční loutková představení pro celou rodinu.

Loutkový Advent pokračuje v Malém sále

Loutkový Advent v knihovně je program připravený dvěma soubory loutkového divadla přímo pro vánoční čas. Pozor! Některá představení, která se měla odehrát v prostoru Říše loutek v Žatecké ulici, musíme přesunout do náhradních prostor. Některá musíme zcela zrušit.

Představení Cesta do Vánoc souboru Loutky v nemocnici bude odvyprávěno v náhradním prostoru malého sálu Ústřední knihovny. Jak se tam dostanete? Malý sál najdete v předsálí Ústřední knihovny a je přístupný hlavním vchodem.

Soubor Divadlo Říše loutek měl pro čas Adventu připraveny tradiční vánoční příběhy Já bych rád k Betlému, Nám, nám narodil se nebo pohádku O pejskovi a kočičce. Představení není v tuto chvíli možné odehrát z technických důvodů. Děkujeme za pochopení.

Přehled zrušených a přesunutých představení

Přehled přesunutých představení

Přehled zrušených představení

Mohlo by vás zajímat

Tip! Chcete mít přehled o tom, jaké akce pořádáme? Chcete dostávat informace o divadelních představeních? Nechte si zasílat pozvánky na akce e-mailem!

Podmínky pro návštěvníky akcí

Návštěvníci kulturních a vzdělávacích akcí musí splňovat podmínky dle aktuálně platného mimořádného opatření ministerstva zdravotnictví. Podrobnosti čtěte na www.mlp.cz/podminkyucasti.