Vybíráme
1. 12. 2021, WEBREDAKTOR

Udělejte radost sobě i druhým! Baví vás péct a rádi byste někoho obdarovali? Pobočka Korunní se ve dnech 6. až 11. prosince 2021 stane místem, kde můžete zanechat cukroví pro ty, kteří nemají to štěstí mít domov.

Charitativní sbírka

Kromě cukroví můžete udělat radost i vánočními dárky jako jsou teplé ponožky, kosmetika, rukavice a šály, vitamíny, potravinové doplňky, dobré čaje, káva, sladkosti. Dárky označte na obalu tak, abychom poznali, co je pro dámy (srdíčko) a co pro pány (stromeček). Můžete přidat osobní přání nebo pozdrav.

Prosíme, dávejte do dárků pouze nové věci. Nestíháte dárky zabalit? Rádi to uděláme za vás. Zároveň je akce spojená se sbírkou mobilních telefonů. U těch stačí, aby byly plně funkční a s nabíječkou, případně s předplacenou kartou. Zatímco dárky a telefony poputují k lidem bez domova v azylových domech i terénu, cukroví má ještě další příjemce – osamělé seniory, samoživitelky, domovy pro seniory a LDN.

Sdružení Místní místním a Sociální Perpetuum Mobile vám děkuje. Více informací na https://www.facebook.com/mistnimistnim.

Charitativní sbírky se můžete účastnit v týdnu od pondělí 6. prosince do soboty 11. prosince 2021 během otevírací doby pobočky Korunní.

Hygienická opatření

  • Do poboček vstupujte pouze se zakrytým nosem a ústy respirátorem FFP2 nebo nanorouškou.
  • Dodržujte mezi sebou rozestupy 1,5 metru, a to i v případě čekání před knihovnou.
  • Dbejte pokynů knihovnic a knihovníků.