Vybíráme
5. 1. 2022, WEBREDAKTOR

Kreativní centrum Suterén v Ústřední knihovně pořádá lekce pro rodiče s dětmi. Co vás čeká? Pomocí robotických hraček a her učíme děti zábavnou formou základům programování a robotiky. Pozor! Kapacita je v tuto chvíli vyčerpána a není možné se objednat. Děkujeme za pochopení.

Rodinné lekce robotiky pro mladší děti – rozvíjíme kreativitu, logické a informatické myšlení.

Programujte s roboty

Kde a kdy

Každé pondělí od 13:00 nebo 14:00 hodin probíhají jednorázové lekce Roboti pro děti v kreativním centru Suterén v Ústřední knihovně. Lekce pod vedením knihovníka je určena mladším dětem s doprovodem rodiče. Pozor! Na lekci je nutné se přihlásit na suteren@mlp.cz. Domluvíme se s vámi na konkrétní podobě programu dle schopností a věku vašeho dítěte. Lekce jsou pro naše dětské čtenáře zdarma.

Co vás čeká

V rámci lekce si děti vyzkouší ovládání jednoho z našich robůtků. Dětem kolem 6 let je určen krokový robot BeeBot. Těm o něco starším pak roztomilý a tak trochu svéhlavý robůtek Ozobot Evo. Po lekci vám dáme ještě čas na hraní podle svých představ.

Tip! Stáhněte si rozpis jednotlivých lekcí! [PDF, 567 kB]

Podmínky pro návštěvníky akcí

Návštěvníci kulturních a vzdělávacích akcí musí splňovat podmínky dle aktuálně platného mimořádného opatření ministerstva zdravotnictví. Podrobnosti čtěte na www.mlp.cz/podminkyucasti.