Služby
14. 11. 2022, WEBREDAKTOR

Od září si můžete nastavit zasílání SMS zpráv za splněnou rezervaci. Chcete, aby vám zprávy z knihovny chodily správně? Zkontrolujte si své kontaktní údaje.

Nová služba: zásílání sms

Od pátku 2. září 2022 si můžete nastavit zasílání SMS za splněnou rezervaci. Zaslání jedné SMS stojí 2 Kč. Pro odeslání SMS zprávy je potřeba mít v kontaktních údajích uvedeno číslo mobilního telefonu, na který má být zpráva doručena. Nově knihovna formou SMS zasílá i upozornění na dlouho nevrácené knihy, na které nabíhá zpozdné, a upozornění na vyšší neuhrazené zaúčtované částky.

Píšeme vám na správnou adresu?

Chcete, aby vám zprávy z knihovny chodily správně? Zkontrolujte, aktualizujte a případně si doplňte své kontaktní údaje v Mém účtu.

Aktualizace a doplnění kontaktních údajů je jednoduchá. Můžete ji udělat online po přihlášení na www.mlp.cz v Mém účtu (tlačítko Nastavení), případně osobně u knihovníka při návštěvě některé poboček, ale také online na platformě Zoom od pondělí do pátku od 15:00 do 20:00 hodin. V obou případech je nutné mít po ruce doklad totožnosti.