Vybíráme
29. 10. 2020, WEBREDAKTOR

Chtěli byste vnést trochu klidu do domácího učení? Někdy pomůže, že to s dítětem probere někdo jiný než rodič.

Program Společně v knihovně nabízí už šest let PRVNÍ POMOC SE ŠKOLOU pro VŠECHNY děti a jejich rodiče. Speciální pomoc nabízíme dětem cizincům / dětem s odlišným mateřským jazykem. Kvůli tomu, že teď bohužel nemůžeme být v knihovnách, se PŘESOUVÁME DO ON-LINE PROSTŘEDÍ.

  • Pomůžeme vám s úkoly.
  • Vysvětlíme novou látku.
  • Procvičíme tu starou.
  • Umíme pomoci (skoro) se vším.

Naši pomoc můžete využít jednorázově nebo i pravidelně, není potřeba žádná přihláška. Pomoc nabízíme žákům základních škol a prvních ročníků škol středních. Pomůžeme i s přípravou na přijímačky. Doba připojení závisí na vás, může to být hodina nebo klidně i pět minut, pokud víc nepotřebujete.

Co je k tomu potřeba?

  • Zvolte den a čas podle naší aktuální nabídky, kterou najdete v přihlašovacím formuláři.
  • Vyplňte krátký formulář na http://novaskolaops.cz/pomoc-na-dalku.
  • Připojte se ve vámi zvolený den a čas.

Pro připojení si nemusíte nic instalovat, stačí kliknout na odkaz, který vám pošleme. Fungujeme i na tabletech a chytrých telefonech. UPOZORNĚNÍ: Čas, který vám mohou dobrovolníci věnovat, je závislý jak na vašich potřebách, ale i na zájmu dalších dětí a rodičů. Určitě se na vás ale dostaneJ Děkujeme za pochopení! Pokud nechcete nebo nemůžete vyplnit formulář, napište nám na prvni.pomoc@novaskolaops.cz nebo zavolejte na telefon +420 737 544 773.

Moc vás prosíme, nasdílejte nám PŘEDEM materiály od učitelů, se kterými potřebujete pomoci, nebo třeba vyfoťte stránku učebnice… ulehčí nám to naši on-line schůzku s vámi. Pokud možno materiál nazvěte podle zvoleného jména nebo přezdívky. Např. tonda-novak-matika. POŠLETE NÁM JE na stejnou emailovou adresu prvni.pomoc@novaskolaops.cz. Pokud to nejde, mějte je alespoň připravené, až se s námi spojíte. DÍKY!

Těšíme se na vás!
Tým Nové školy a všichni dobrovolníci

Na programu spolupracují Nová škola, o.p.s. a Městská knihovna v Praze. Program je v roce 2020 podpořen Magistrátem hl. m. Prahy, Ministerstvem vnitra ČR a MČ Praha 13 a 3.