Vybíráme
1. 7. 2022, WEBREDAKTOR

Nabízíme prostor pro doučování, realizaci projektů, setkávání, hraní deskových her i jednání. K dispozici jsou čtyři stoly. Klubovna Záhřebská je určena pro menší skupinky (do 8 lidí).

Rezervace klubovny a pravidla provozu

Klubovnu Záhřebská můžete užívat zdarma, pokud jste čtenář starší 15 let a alespoň jeden z návštěvníků má platný čtenářský průkaz. Prostor klubovny je možné využít buď celý nebo pouze jednotlivé stoly (jeden stůl = dvě až čtyři pracovní místa). Klubovnu Záhřebská je možné si předem rezervovat těmito způsoby:

Volné termíny zjistíte v Google kalendáři. Zveřejněny jsou pouze údaje o obsazeném prostoru a termínech. Při rezervaci uvádíte číslo čtenářského průkazu, kontakt, čas, účel užití klubovny a počet osob, pro které prostor rezervujete. Jedna skupina si může rezervovat prostor maximálně na:

  • 4 hodiny denně,
  • 8 hodin týdně,
  • 24 hodin měsíčně.

Prostor je třeba začít užívat nejpozději do patnácti minut po nahlášeném začátku, jinak je rezervace zrušena. Pozor! Čtenáři bez rezervace nemusí být do Klubovny Záhřebská umožněn přístup. Knihovna si vyhrazuje právo rezervaci neumožnit, a to i bez uvedení důvodu. Provozní doba klubovny je stejná jako otevírací doba pobočky Záhřebská.

Užití prostoru

Uživatelé jsou povinni prostory užívat pouze k uvedenému účelu, a to způsobem obvyklým a povaze prostoru přiměřeným. Jsou povinni opustit prostor ve stavu, ve kterém jej převzali. Rezervující čtenář odpovídá knihovně za škodu, která jí byla způsobena při užití prostoru jeho skupinou. Uživatelé mohou použít vybavení prostoru. Uživatel, který porušuje právní předpisy, knihovní řád nebo tato pravidla, může být z prostoru vykázán.

Službu knihovna poskytuje experimentálně dle s čl. 5 (8) Knihovního řádu Městské knihovny v Praze.