Vybíráme
1. 10. 2023, WEBREDAKTOR

Na podzim se Ústřední knihovna rozezní zvonivými tóny. Čeká vás přehlídka toho nejlepšího folku, ale i jazzu a vážné hudby. Buďte u toho a přijďte si poslechnout dobrou hudbu.

Koncerty se konají ve velkém sále Ústřední knihovny na Mariánském náměstí. Jak se k nám dostanete? Metrem A, tramvají číslo 17 a 18; autobusem číslo 207 a 194. Vstupenky si můžete koupit online nebo osobně v pokladně sálů.

Zemlinského kvarteto, Jan Souček – hoboj

Kde: Ústřední knihovna – VELKÝ SÁL
Kdy: 29. 11. 2023 | 19:30
Vstupné: 290 Kč
KOUPIT VSTUPENKU
V první polovině každého koncertu zazní česká a španělská hudba v podání Zemlinského kvarteta a španělských umělců, kteří zahrají na hoboj, klavír, violu a samozřejmě také na kytaru. Ve druhé polovině koncertu pak vždy zazní jedno velké romantické dílo v podání Zemlinského kvarteta.

Při Vánoci dlouhý noci

Kde: Ústřední knihovna – VELKÝ SÁL
Kdy: 13. 12. 2023 | 19:00
Vstupné: 290 Kč
KOUPIT VSTUPENKU
Taneční soubor Jaro ve spolupráci s muzikou Jara pořádá tradiční celovečerní vánoční představení Při Vánoci dlouhý noci. Během večera, plného tance, zpěvu a adventních zvyků, vystoupí všichni členové souboru od malých až po dospělé tanečníky. Přijďte se s námi naladit na vánoční atmosféru.

Mohlo by vás zajímat

Chcete mít přehled o tom, jaké akce pořádáme? Chcete dostávat informace o filmových projekcích nebo koncertech? Nechte si zasílat pozvánky na akce e-mailem!