Zavřeno
17. 5. 2024, WEBREDAKTOR

Všechny naše pobočky jsou uzavřeny v pondělí 10. června 2024 z důvodu pravidleného setkání zaměstnanců knihovny.

Máme zavřeno

V pondělí 10. června 2024 proběhne slavnostní setkání zaměstnanců knihovny a proto jsou všechny naše pobočky uzavřeny. Samoobslužný Kiosek v Centru Černý Most a pobočka Velký mlýn budou fungovat samoobslužně bez přítomnosti knihovníků. Aktuální provoz najdete na www.mlp.cz/pobocky.

Den v týdnu Uzavírka
Setkání zaměstnanců Městské knihovny v Praze 10. 6. 2024 (pondělí) Pobočky uzavřeny, bibliobusy nejezdí, Kiosek a Velký mlýn jen samoobslužně

Aby vám nebylo líto, že knihovna je zavřená, připravili jsme pro vystoupení pouličního divadla, které bude probíhat odpoledne na Mariánském náměstí.

Divadlo: Holektiv: Sylfidy

Kdy: 10. 6. 13:30
Kde: Mariánské náměstí

Jeviště divadla ovládly tajemné víly Sylfidy. Na světových scénách se prohánějí už od roku 1832, byla tedy jen otázka času, kdy dorazí sem a kolik jich bude.

Sylfidy propojují techniku klasického tance/ baletu s párovou akrobacií a groteskou. Po mnoha uvedení na menších i světových scenách se nyní naše slavné Sylfidy vracejí zpět k baletní tyči do studia, aby prohloubily získané dovednosti a urovnali své vztahy plné konkurence. Možná jim právě vy můžete pomoci prorazit na prkna, co znamenají svět.

Koncept a interpretace: Karolína Křížková, Eva Stará
Hudba: David Lomič
Producent: Holektiv, Andrea Vykysalá