Bookport
3. 3. 2021, WEBREDAKTOR

Lovkyně lvů a paní africké farmy, mondénní hostitelka, vypravěčka pohádek, žhavá milenka, divoká, nespoutaná duše, záhadný autor podivuhodných příběhů.

Vybíráme pro vás tipy na dobré čtení online z platformy BOOKPORT. Co v ní najdete? – Detektivky, romantiku, historické a válečné romány, literaturu faktu. S průkazem do knihovny máte zdarma přístup k 892 titulům. Jak na to? Stačí se PŘIHLÁSIT!

De Saint Pern Dominique – Baronka Blixenová

Karen Blixenová baronka, Tania, Tanna, Titanie, Isak. Kolika jmény ji nazývali, tolik tváří tato podivuhodná žena měla. Dominique de Saint Pern uvádí na scénu nejen odvážnou ženu, snad dokonce ďáblici, ale nechává zaznít také hlas její nejvěrnější průvodkyně Clary, která jí byla ošetřovatelkou, sekretářkou i služkou. Otevírá před námi duši tohoto zlatého věku, kdy lidé ještě dokázali velkolepě milovat, psát i umírat.

ČTĚTE ONLINE NEBO STAHUJTE ve formátu ePUB >>>

Pozor! Po kliknutí na odkaz titulu je třeba se přihlásit. Jak se dostanete k dalším předplaceným knihám? Stačí kliknout vlevo na Katalog knih => lišta filtrů => filtr úplně vpravo => Předplacené knihy.

Mohlo by vás zajímat