Vybíráme
22. 11. 2022, WEBREDAKTOR

Udělejte sobě i ostatním radost. Zveme na bazar neboli swap květin, který bude celoročně probíhat v prostorách Dílny Ústřední knihovny.

Pojďte si s námi vyměňovat své květinové výpěstky, povídat si o nich, radit si a sdílet radost, kterou nám květiny přinášejí.

Bazar nebo swap?

Swap je anglický výraz pro vzájemnou výměnu. Česky se této aktivitě říká krásným slovem bazar. Swapové akce jsou v poslední době v kurzu, jelikož nabízí skvělou možnost, jak se smysluplně zbavit nepotřebných věcí nebo přebytků a na oplátku získat něco nového, potřebného, žádaného. Obměnit takto můžete nejen svůj šatník, nebo knihovnu, ale třeba také pokojové rostliny.

Máte doma spoustu květin, které už nemáte kam dát, nebo nemáte to srdce vyhodit ostříhané výhonky ze svých přebujelých zelených krásek? Nechte je zakořenit a přineste je k nám! Výměnou si můžete odnést jinou rostlinu, kterou ještě nemáte, nebo která se vám líbí a udělá vám radost. Rostlinky přinesené do swapu musí být zdravé a ideálně opatřené jmenovkou, aby budoucí majitel věděl, o jakou květinu se jedná a jak o ni správně pečovat.

Máte dotazy nebo podněty?

Jakékoli dotazy ke swapu vám rádi zodpovíme na e-mailové adrese dilna@mlp.cz, nebo na telefonním čísle +420 222 113 387. Další informace nejen o swapu, ale i o dalším dění v Dílně naleznete na FB stránce www.facebook.com/tymdilny