3. 5. 2024, WEBREDAKTOR

Pobočka Ostrčilovo náměstí zve výstavu s názvem Pohledy.

Pohledy

Výstava shromažďuje reprodukce ikonických děl od slavných umělců jako Tamara de Lempicka, Pablo Picasso, Alexej von Jawlensky, Amedeo Modigliani a dalších. Nechte se okouzlit. Svou smyslností a tajemstvím vás uchvátí portréty Tamary de Lempické a Pabla Picassa. Do nitra duší nahlédnete v expresivních portrétech Alexeje von Jawlenského. Elegantní a sofistikované portréty Amedea Modiglianiho vás okouzlí svou krásou. Ponořte se do snů a poezie s Marcem Chagallem.

Výstava Pohledy je jedinečnou příležitostí pro milovníky umění i širokou veřejnost. Přijďte se ponořit do světa krásy a inspirace a nechte se oslovit fascinujícími pohledy z obrazů. Vystavení umělci: Tamara de Lempicka, Alexej von Jawlensky, Pablo Picasso, Edward Hopper, Amedeo Modigliani, René Magritte, Andy Warhol, Tizian, Frida Kahlo a Marc Chagall.

Výstavu se můžete přijít podívat od 1. 5. 2024 do 30. 9. 2024 v otevírací době pobočky Ostrčilovo náměstí .

Mohlo by vás zajímat

Obrazy k vystavení nám laskavě poskytla Artotéka pobočky Opatov, která nabízí k zapůjčení reprodukce i originální díla. Pokud vás některý z vystavených obrazů osloví natolik, že byste si jej chtěli pověsit doma, můžete si jej zarezervovat stejně jako třeba knihu. Po skončení výstavy pro vás bude připraven na pobočce Opatov.

Nebo si udělejte výlet na Opatov hned a vybírejte osobně, vedle obrovského množství obrazů je k dispozici rovněž rozsáhlá nabídka knih a časopisů z praxe i teorie uměleckých disciplín.

AROTÉKA NA WEBU KNIHOVNY

Podívejte se na Artotéku ve fotogalerii.