Přeskočit na hlavní obsah

Přihlaste se

Ještě nemáte účet? Registrujte se
Menu

-

Úvod    Novinky    Fotogalerie    2006    Archiv článků

Archiv článků

Na této stránce najdete archiv fotogalerií z akcí, které jsme pořádali na našich pobočkách.

15. 11. 2006 | Super Admin
Fotografií (11)

koncert skupiny Spiritual Kvintet

Skupina Spirituál Kvintet ve složení Irena Budweiserová, Jiří Cerha, Jiří Holoubek, Jiří Tichota, Zdenka Tichotová a Dušan Vančura vystoupila v Městské knihovně v Praze. Koncert připravila Lidová univerzita MKP.

14. 11. 2006 | Super Admin
Fotografií (9)

Filmové dokumenty Igora Chauna

Lidová univerzita ve spolupráci s časopisem Regenerace představila režiséra Igora Chauna a jeho filmové dokumenty (Stanislav Grof – GEN, S Idou za zrcadlem, Skutečný svět a trilogii Cesta do Indie).

14. 11. 2006 | Super Admin
Fotografií (8)

Autorské čtení v knihovně Na Veselí

V knihovně Na Veselí se konal komorní literární večer s malým hudebním zpestřením. Četla se díla začínajících autorů – čtenářů knihovny.

09. 11. 2006 | Super Admin
Fotografií (12)

odpoledne plné her v knihovně Korunní

Ve čtvrtek 9. 11. 2006 proběhlo v knihovně Korunní Odpoledne plné her. Od 15 hod. si zde děti i dospělí mohli zahrát některou ze stolních her, které tentokrát zapůjčila čtenářka knihovny, paní Thielová.

08. 11. 2006 | Super Admin
Fotografií (6)

Matade na Smíchově

Matade aneb Klub maminek, tatínků a dětí při knihovně Smíchov připravil pro své členy pohádkové odpoledne: „O rybce cestovatelce“ a „O veliké řepě“.

08. 11. 2006 | Super Admin
Fotografií (32)

Vladimír Mišík a ETC.

MKP uspořádala koncert známé osobnosti českého bigbeatu Vladimíra Mišíka a skupiny ETC. Jako host vystoupil Vlastimil Třešňák. Jde o jeden ze tří koncertů, které připravila Lidová univerzita MKP – kulturní a vzdělávací centrum MKP při příležitosti 45. výročí svého působení.

02. 11. 2006 | Super Admin
Fotografií (5)

Melancholický slon

Vyprávění pohádek pro děti z knihy Africké pohádky spisovatele Kama Sywora Kamandy doprovázené hrami a kreslením. Pořad připravilo Multikulturní centrum Praha a Cultura Africa.

23. 10. 2006 | Super Admin
Fotografií (22)

Znovuotevření pobočky Michle

V pondělí 23. 10. byla slavnostně znovuotevřena pobočka Michle v Domově Sue Ryder a stala se tak třicátou automatizovanou knihovnou MKP. Umístění knihovny MKP v rekonstruovaném Michelském dvoře a vzájemná součinnost s Domovem Sue Ryder přináší prospěch široké veřejnosti i klientům domova. Více informací viz Tisková zpráva [pdf, 83 kB]

16. 10. 2006 | Super Admin
Fotografií (13)

Setkání s Maxem Rudinem

V MKP proběhlo setkání s Maxem Rudinem, vydavatelem edice amerických klasiků Library of America, na téma „Být vydán nebo být zapomenut: LIBRARY OF AMERICA a záchrana amerického literárního dědictví“. Akce se konala ve spolupráci s Velvyslanectvím USA a Festivalem spisovatelů Praha.

07. 10. 2006 | Super Admin
Fotografií (35)

Benefiční koncert bratří Ebenů

MKP se stala spolupořadatelem benefičního koncertu bratří Ebenů, připraveného ke Světovému dni hospiců. Bratři Ebenové svůj koncert uskutečnili pro hospicové občanské sdružení Cesta domů, kterému patřil i veškerý výtěžek ze vstupného.

05. 10. 2006 | Super Admin
Fotografií (3)

Tvůrčí dílna v knihovně Hostivař

Ve čtvrtek 5. října 2006 proběhla v knihovně Hostivař výtvarná dílna s podzimní tématikou. Děti, kterých se účastnilo 13, hlavně vyráběly a kreslily draky.

02. 10. 2006 | Super Admin
Fotografií (11)

Knihovna Skalka opět otevřena!

Knihovna Skalka byla v pondělí 2. 10. slanostně otevřena jako 29. automatizovaná pobočka MKP. Těšíme se na Vaši návštěvu!

25. 09. 2006 | Super Admin
Fotografií (29)

Kamerové lupy a Bristká rada v knihovně Ďáblice

Knihovna Ďáblice uspořádala den otevřených dveří. Návštěvníci se mohli prohlédnout kamerové lupy, které slouží slabozrakým a starším čtenářům a jsou v rámci projektu Pomáháme Vám číst umístěny také v této knihovně. Odpoledne se veřejnosti představila Britská rada, která fond knihovny Ďáblice doplňuje o jazykové kurzy a učebnice.

22. 09. 2006 | Super Admin
Fotografií (18)

Knihovnický happening 2006

Týden knihoven je každoročně uveden Knihovnickým happeningem – ten letošní byl na téma „Národ sobě II.“ Připravuje se totiž stavba Národní knihovny na Letné a knihovníci tuto událost považují za srovnatelnou se stavbou Národního divadla v 19. století. Generálnímu řediteli NK ČR byly na Letné slavnostně předány základní kameny přivezené knihovníky z významných míst naší země. Více o Knihovnickém happeningu 2006 najdete na http://skip.nkp­.cz/…den06Hap­.htm

19. 09. 2006 | Super Admin
Fotografií (36)

Setkání s Václavem Havlem

Setkání s panem Václavem Havlem a herečkou Táňou Fischerovou při besedě na téma VÁCLAV HAVEL A ČESKÉ DIVADLO, kterou moderovala vedoucí div. a film. úseku MKP Marie Valtrová.

Předchozí 1   2   3   4   Další


Najít v knihovně
  • přetáhnout tlačítko na lištu záložek prohlížeče
  • označit vybrané slovo na jakékoliv prohlížené internetové stránce
  • kliknout na odkaz "Najít v knihovně" na liště záložek prohlížeče
  • automatické vyhledání knížek k tématu v katalogu knihovny