Bookport
17. 12. 2020, WEBREDAKTOR

Nabízíme online přístup k dobrému čtení. Rozšířili jsme výběr e-knih o dalších 892 titulů dostupných v platformě BOOKPORT.

Detektivky, romantika i literatura faktu

Platforma BOOKPORT doplní stávající nabídku e-knih na www.e-knihovna.cz o široký výběr odpočinkové beletrie. Čtenářům nabídne české i zahraniční autory a žádané žánry detektivek a společenských románů. Kromě beletrie BOOKPORT nabízí řadu titulů literatury faktu, například s historickou a válečnou tematikou. Knihovna pro své registrované čtenáře předplácí přístup k 892 titulům, úplný výběr je ale mnohem širší a nabízí čtenářům-předplatitelům přístup k více než 5700 titulům.

Jak se dostat k předplaceným knihám? Kliknout vlevo na Katalog knih => lišta filtrů => filtr úplně vpravo => Předplacené knihy

  • Vyzkoušejte nabídku BOOKPORTu na počítači a listujte knihami, stačí se PŘIHLÁSIT!

Přístup ke stovkám e-knih je snadný a zdarma

Přihlásím se do knihovny, stáhnu aplikaci a čtu!

Novou službu knihovna nabízí již registrovaným čtenářům nebo těm, kteří si na dálku zřídí online členství. Číst můžete online na počítači nebo si po nainstalování aplikace BOOKPORT, která je dostupná pro operační systém iOS i Android, stáhnout knihy do mobilu či tabletu. Při přihlašování zvolíte možnost Přihlásit se prostřednictvím eduID.cz, kliknete na logo knihovny a zadáte uživatelské jméno a heslo, pod kterým se přihlašujete na web knihovny a Čtenářského účtu. Po vstupu do BOOKPORTu si omezíte nabídku na knihy, které má předplacené knihovna, a můžete se pustit do čtení. Aplikace obsahuje kromě vašeho výběru titulů také integrovanou čtečku, která nabízí příjemný čtenářský zážitek. V aplikaci můžete mít najednou staženo max. 10 titulů. Když jednu knihu dočtete, snadno ji vymažete (vrátíte) a nahrajte novou.

Vyzkoušeli jste? Máte náměty na vylepšení? Napište nám na bookport@mlp.cz. Díky za každý názor, který nám pomůže udělat službu uživatelsky příjemnější.

Mohlo by vás zajímat