Vybíráme
25. 4. 2024, WEBREDAKTOR

V pobočce Dittrichova se koná výstava reprodukcí obrazů tentokrát na téma a pod názvem Za hranice viditelného.

Za hranice viditelného

Výstava spojuje díla mistrů abstraktního umění, kteří se proslavili svým inovativním přístupem k barvě, formě a kompozici. Vystavené obrazy, ačkoliv pocházejí z různých období a od různých autorů, sdílí společný jazyk abstraktního vyjádření.

Výstava je skvělou příležitostí ponořit se do světa abstraktního umění a prozkoumat jeho bohatou historii a rozmanitost. Vystavení umělci: Mark Rothko, Boris Jirků, Arthur G. Dove, Max Bill, Paul Klee, Sonia Delaunay, Vincent van Gogh a August Macke.

Výstavu můžete navštívit od 1. 5. 2024 do 30. 9. 2024 v otevírací době pobočky Dittrichova.

Mohlo by vás zajímat

Obrazy k vystavení nám laskavě poskytla Artotéka pobočky Opatov, která nabízí k zapůjčení reprodukce i originální díla. Pokud vás některý z vystavených obrazů osloví natolik, že byste si jej chtěli pověsit doma, můžete si jej zarezervovat stejně jako třeba knihu. Po skončení výstavy pro vás bude připraven na pobočce Opatov.

Nebo si udělejte výlet na Opatov hned a vybírejte osobně, vedle obrovského množství obrazů je k dispozici rovněž rozsáhlá nabídka knih a časopisů z praxe i teorie uměleckých disciplín.

AROTÉKA NA WEBU KNIHOVNY

Podívejte se na Artotéku ve fotogalerii.